laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HISTORISCHE PANDEN ALS BELEGGING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60065 30-10-2014 Bedrijfsruimten Beleggingspand
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Duitsland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

omschrijving

Betaalbaar beleggen in historische panden (Geen onroerendgoedobligaties)

De beleggingsobjecten zijn statige herenhuizen en luxe appartementencomplexen in een middelgrote stedelijke omgeving. U kunt de panden of appartementscomplexen als project in zijn geheel kopen. Het is ook mogelijk te beleggen in de gesplitste appartementen afzonderlijk. Het onroerend goed bevindt zich in Duitstalig gebied. U profiteert van de lokale omstandigheden, die zich kenmerken door lage prijzen van bijzonder onroerend goed, een aantrekkende lokale economie, een cultuur van huren in plaats van kopen en vooral ook van de unieke kennis en positie van uw contractpartner.

De panden zijn zonder uitzondering in bouwkundig opzicht historisch en geheel gerenoveerd, met respect voor de oorsprong, naar de hoogste eisen van modern comfort. U koopt het onroerend goed in verhuurde staat, zodat uw belegging van dag één af aan rendeert. De panden kunnen desgewenst lokaal beheerd worden voor o.a. inning van de huurpenningen en de bijhorende huismeester die er dan voor zorgt dat de staat van het pand behouden blijft.

Investeringen per pand (exclusief kosten koper) lopen uiteen van €300.000 tot €1.900.000 en per appartement van €40.000 tot €135.000. Rendementen zijn meest ruim 7%. Hogere en toenemende rendementen liggen binnen uw eigen invloedssfeer door financieringsconstructies en door jaarlijkse huurverhogingen. Een huurstijging van 3% is lokaal gebruikelijk. Het is echter ook mogelijk deels in te stappen met een onderhandse lening, maatschapsovereenkomst of notariële leningsovereenkomst vanaf €25.000 met een tweejarig contract tegen dezelfde gunstige rendementen.

Heeft u belangstelling of wilt u meer informatie, laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. De aangeboden panden ter plaatse bezoeken behoort nadrukkelijk tot de mogelijkheden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29