laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISEN IN COMMUNICATIEONDERSTEUNING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60038 29-10-2014 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Deze franchiseformule is de communicatieondersteuner van ruim 55.000 bedrijven in het MKB. Daar doen zij alles voor. Van drukwerk tot mailings; van promoties tot Web-to-Print. Dat komt doordat zij topondernemers hebben én een ijzersterke franchise formule.

Voor een aantal gebieden zoekt de formule ondernemers die ook de top willen bereiken. Die voorop willen blijven lopen en weten wat voor toekomst er ligt bij de formule. Bijvoorbeeld grafische ondernemers die meer uit klanten willen halen. Of ondernemers die misschien een bestaande vestiging van de formule willen overnemen waarvan de huidige ondernemer binnenkort met pensioen gaat.

Deze formule biedt unieke kansen voor ondernemers met ambitie en affiniteit met communicatie, advies en productie.

De dienstverlening die een franchisenemer van de formule krijgt, is breed. Allereerst is er de persoonlijke ondersteuning van de Business Management Consultants. Zij zijn steun en toeverlaat als het gaat om de dagelijkse business. Daarnaast kan een ondernemer terugvallen op professioneel sales support.

Ook qua marketing wordt u als franchisenemer ondersteund door de formule. Met lokale programma’s, direct mailings, radiocampagnes, internet, presentatiematerialen en brochures tot aan zoekmachineoptimalisatie en het eigen m4 communicatiemagazine dat met een oplage van 200.000 stuks het grootste zakenblad van Nederland is.

Ondersteuning krijgt de ondernemer verder op gebieden als inkoop, onderhandelingen met leveranciers en verhuurders, besprekingen met banken, bedrijfsovername of opvolging en nog veel, veel meer.

Lijkt het fantastisch om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan bij deze formule? Twijfel niet en vraag geheel vrijblijvend informatie aan!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29