laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TECHNISCHE SERVICEVERLENER UIT HET ZUIDEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60028 28-10-2014 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

omschrijving

Betreft: De overname van het bedrijf in de technische dienstverlening.

Reden verkoop: De onderneming wordt ter overname aangeboden omdat de huidige ondernemer nu andere activiteiten wenst te gaan ondernemen. Het bedrijf dat de huidige eigenaar wenst over te geven biedt een enorm potentieel voor iemand die er met vernieuwd elan en de juiste achtergrond weer een groeistoot aan wil geven.

Profiel onderneming: Het bedrijf richt zich met haar producten op de dienstverlening aan de transportsector in de breedste zin van het woord, waarbij snelheid van opereren hét kenmerk van het bedrijf is.

Werknemers: Het team bestaat momenteel uit 5 actieve medewerkers inclusief de ondernemer zelf.

Locatie: De onderneming bevindt zich in het zuiden van het land, meer bepaald in de regio Noord Brabant/Limburg waar zich ook het bedrijfspand bevind.

Financieel: De onderneming c.q. productenpakket biedt een enorm potentieel. Een uitgebreide vaste en tevreden klantenkring is in de loop der jaren opgebouwd. Het persoonlijk contact van de ondernemer met de klant is hierin instrumenteel geweest en is dat nog. Daarnaast is het professionele profiel van de medewerkers een niet onbelangrijk onderdeel van het succes van de onderneming.

Vervolgprocedure: Voor een eerste contact en algemene informatie over deze interessante opportuniteit kunt u reageren op dit profiel en dan wordt er contact met u op genomen.

Bij verdere interesse volgt een eerste gesprek over het bedrijf en haar achtergronden. Voorafgaande hieraan wordt een geheimhoudingsverklaring getekend. Van geïnteresseerden wordt verwacht dat zij naast hun ambities ook hun visie op de markt, de groeimogelijkheden en het traject van een eventuele overname geven. Daarop kan een kennismaking met de huidige ondernemer volgen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29