laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TANKSTATION MET WERKPLAATS EN AUTOWASPLAATS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59989 18-11-2015 Detailhandel Non-Food Autobedrijven, garages, materialen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 V.O.F.

omschrijving

Te koop aangeboden wordt een onbemand tankstation met een volume van circa 1 miljoen liter merkbrandstof (benzine, diesel, LPG) op jaarbasis.
De werkplaats beschikt over een tweetal hefbruggen, een APK-vergunning en een lidmaatschap bij de BOVAG. Ideaal dus om als autogarage onderhoud aan personen- en lichte bedrijfsauto’s te verrichten en dit te combineren met het tankstation.
De ruime autowasplaats maakt het plaatje compleet. Alle genoemde bedrijfsobjecten en het bijgelegen woonhuis zijn goed onderhouden. De ligging van dit object is in het zuiden van het land en heeft een goede bereikbaarheid.

In de vraagprijs zit de inventaris, het klantenbestand en het vastgoed. De voorraad brandstoffen en onderdelen zullen op het moment van de overname geïnventariseerd en overgedragen worden tegen inkoopwaarde.

Dit object is ideaal voor een combinatie van wonen en werken. Voor uitgebreidere informatie is een verkoopmemorandum beschikbaar.
Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst zal dit beschikbaar worden gesteld.

De reden van verkoop is dat de huidige ondernemers het rustiger aan willen gaan doen. Uiteraard is de betrokkenheid van de verkopers na de overname, voor een nader te bepalen periode, bespreekbaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29