laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WOONBEMIDDELAAR ZOEKT FRANCHISENEMERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59983 22-10-2014 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Deze franchiseformule is dé verhuurbemiddelingsorganisatie in tijdelijke woonruimte in het hogere segment voor heel Nederland.
Met een gespecialiseerd team bemiddelt deze formule al 20 jaar in tijdelijke huur en verhuur van woonruimte voor expats, bedrijfsleven en particulieren. Door de jarenlange ervaring en vele zakelijke contacten heeft de franchiseformule zich inmiddels ruimschoots bewezen. Hoogwaardige huisvesting, hoge mate van service, een groot aanbod en optimale flexibiliteit zijn de belangrijkste kenmerken van de organisatie.

De formule gelooft in de kracht van betrokkenheid en regionale kennis. Om een hoog serviceniveau te kunnen bieden, werkt de formule met zelfstandige ondernemers die hun stad en regio goed kennen. Maar bovenal het vanzelfsprekend vinden het serviceniveau te hanteren dat zo kenmerkend is voor de formule.

De ontwikkelingen op de woningmarkt voor de langere termijn maken huren tot een aantrekkelijke optie voor een snelgroeiende doelgroep. Als u de uitdaging aan wilt gaan en franchisenemer wilt worden in uw regio, dan maakt de formule graag kennis met u.

Voorafgaand aan de start van uw eigen franchisevestiging volgt u een opleidingstraject waarbij u zich zowel de vakkennis als systeemkennis eigen maakt. Daarna gaat u aan de slag! U verricht huurwaardebepalingen, brengt zakelijke en particuliere huurders en verhuurders bij elkaar en begeleid de oplevering aan het begin en einde van de huurperiode. In dit proces wordt u ondersteund door een geavanceerd CRM systeem en heeft u een eigen aanspreekpunt: uw persoonlijke franchisemanager.

De formule biedt u verder ondersteuning op het gebied van marketing, acquisitie. Daarnaast beheert de formule de website die gekoppeld is aan het CRM systeem, allemaal zaken waar u als ondernemer geen omkijken naar heeft. Door de heldere structuur kunt u doen waar u goed in bent: het bemiddelen in verhuur van woonruimte in het hoge segment.

Wilt u onderdeel worden van dit succesvolle team?

Grijp dan uw kans om samen met ons uw eigen onderneming op te starten.

Heeft u interesse in het ondernemerschap binnen deze formule? Of heeft u vragen over de franchiseformule? Vraag dan snel informatie aan!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29