laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BIJLES- EN HUISWERKBEGELEIDINGSINSTITUUT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59978 21-10-2014 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Minder dan € 100.000 Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

omschrijving

Ter overname aangeboden: jong en groeiend bijles- en huiswerkbegeleidingsinstituut in kapitaalkrachtige regio in Zuid Holland.

Het bedrijf is ruim 8 jaar actief en heeft de eerste 6 jaar een continu groeiende omzet gekend. Na een bedrijfsoverdracht heeft de nieuwe eigenaar minder succes gehad, waarna 1 van de vroegere eigenaren het bedrijf weer heeft teruggenomen.

Op het hoogtepunt was de jaaromzet van het bedrijf meer dan €100k. Na de slechte periode van de vorige eigenaar, is de omzet weer met een flink tempo gestegen tot op een gezond niveau. De prognose voor dit schooljaar ligt op €60k.

De klantenkring bestaat hoofdzakelijk uit middelbare scholieren.

Voor de begeleiding van de leerlingen wordt gebruik gemaakt van WO en HBO studenten, deze werken op oproepbasis. Het management wordt gedaan door de huidige directeur. In het verleden is een deel van deze werkzaamheden ook gedaan door een locatiemanager.

Nu het bedrijf weer gezond is, wil de huidige eigenaar verder met uitdagingen in het verlengde van zijn studie. Hij is daarom op zoek naar een koper die het bedrijf verder kan laten groeien.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29