laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PRODUCENT VAN VOEDINGSMIDDELEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59944 16-10-2014 Detailhandel Food Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 B.V.

omschrijving

Mogelijkheid tot participatie in een onderneming gespecialiseerd in de productie van kwalitatief hoogwaardige voedingsmiddelen. De afnemers zijn business-to-business klanten.

Wat wordt geboden:
De algemeen directeur van deze onderneming wil graag zijn onderneming door de huidige uitdagende tijd loodsen. De onderneming heeft een goede naam en een kwalitatief hoogwaardig klantenbestand. De markt als geheel kenmerkt zich door groei en toegenomen concurrentie en consolidatie.

In de afgelopen jaren is, na het wegvallen van een deel van de omzet, de organisatie opnieuw neergezet (gereorganiseerd). Er zijn een aantal innovatieve nieuwe producten in de markt gezet en er zijn marktkansen gecreëerd waardoor er meer dan voldoende potentie is voor winstgevende groei voor de nabije toekomst. Dankzij de doorgevoerde reorganisaties zal de onderneming vanaf 2015 structureel winstgevend zijn. Door in omzet te groeien kan de infrastructuur beter benut worden.

Vanuit haar vestiging in de provincie Utrecht worden zakelijke klanten in geheel Nederland bediend. De onderneming is gevestigd in een pand dat gehuurd is. De locatie is representatief en de machines en andere equipment zijn up-to-date.

De huidige eigenaar wil deze onderneming voortzetten waarbij naast het neerzetten van goede resultaten de continuïteit van de onderneming van groot belang is voor de eigenaar.

Wat wordt gezocht
We zoeken een informal investor / oud- ondernemer om te participeren met een combinatie van een lening en risicodragend kapitaal (aandelen) om het werkkapitaal te versterken. De omvang van het gezochte kapitaal ligt rond de € 200.000. Een netwerk en/of kennis van de voedingsmiddelenmarkt is een pre maar niet noodzakelijk. In meer of mindere mate actief meedenken of meewerken is in onderling overleg in te vullen.

Bij interesse in deze onderneming ontvangen wij graag van u informatie over uw achtergrond en motivatie. Na het tekenen van een geheimhouding is nadere informatie beschikbaar. Vervolgens zal er desgewenst een gesprek plaatsvinden met de huidige directeur. Bij wederzijdse interesse zullen we u van nadere informatie voorzien en u vragen een voorstel uit te brengen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29