laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FOODFORMULE ZOEKT FRANCHISENEMERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59935 15-10-2014 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Deze formule is een organisatie die hamburgers, spareribs en pinchos levert via aangesloten franchisenemers, voorzien van een zelfontwikkelde unieke marinade en bereidingswijze. Deze formule werkt op basis van een franchiseovereenkomst samen met zelfstandige ondernemers in de foodindustrie in Nederland.

De samenwerking heeft het karakter van een strategische alliantie. Dit betekent dat de ondernemer opereert onder de naam van de formule en zich als soft franchise richt op de verkoop en uitvoering van de diensten van de formule. De ondernemer profileert zich naar de markt als partner van de formule in één van de beschikbare locaties met verzorgingsgebied van minimaal 30.000 huishoudens.

Doel van deze vorm van samenwerking is het verder uitbouwen van het concept van de formule en als groep van branchegerichte ondernemers maximale toegevoegde waarde bieden binnen onze focusmarkt in Nederland. Het doel is gezamenlijk een “quality product providing” bedrijf te vormen. Loyaliteit, plezier en openheid zijn voor ons belangrijke kernwaarden.

Bent u geïnteresseerd in samenwerking met deze formule? Twijfel niet en vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29