laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ESPRESSO FORMULE ZOEKT FRANCHISENEMERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59931 15-10-2014 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Het betreft hier een trendy espresso-wijnbar concept. De formule serveert Italiaanse koffie, zoals Espresso, Ristretto, Macchiato en Latte. Heerlijk in combinatie met overheerlijk gebak en luxe belegde broodjes.

De formule serveert bijvoorbeeld meer dan 50 koffie variëteiten, zodat ze voor iedere gast de ideale kop koffie kunnen inschenken. En haar verse broodjes veranderen natuurlijk met de seizoenen mee. Of gasten nu alleen een kop koffie komen drinken, even willen lunchen of gezellig komen borrelen met collega’s. Uiteindelijk is voor de formule maar één ding het allerbelangrijkste: dat de gasten zich thuis voelen bij de formule.

Ben je enthousiast over de formule? Heb je ondernemersgeest en is het jouw droom om een eigen zaak te hebben? De formule zoekt franchisenemers, met wie zij haar formule samen verder kunnen uitbouwen. Wilt u meer weten of eens van gedachten wisselen? Vraag dan nu meteen vrijblijvend informatie aan!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29