laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UNIEK ITALIAANS DESIGN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59925 13-10-2014 Detailhandel Non-Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

omschrijving

De formule van onze opdrachtgever is een Italiaanse Nagelstudio. Naast de hoogwaardige kwaliteit en het unieke karakter van de materialen is het vooral het design dat in het oog springt. De Italiaanse flair is terug te vinden in de uitstraling en de marketing. Door deze combinatie is de formule innovatief en aantrekkelijk.

Voor de uitrol in Nederland zijn wij op zoek naar een ondernemer die zich aangesproken voelt door de branche, vanzelfsprekend potentie ziet en de ambitie heeft te groeien met deze formule. U krijgt de masterlicentie voor Nederland en het is aan u om te bepalen of u wilt groeien met eigen vestigingen, franchisenemers of een combinatie van beide. De franchise is prima uitgewerkt en zowel voor de bedrijfsvoering, de marketing als de operationele kant van de business is alles beschreven en uitgewerkt.

Als Master Franchisenemer bent u verantwoordelijk voor de volledige operationele uitrol. Na de testperiode rolt u de formule verder uit en krijgt u hulp van de franchisegever bij het kiezen van de locatie, de bouw en de bedrijfsvoering.

Naast een hands-on mentaliteit, het vermogen om leiding te geven en een ondernemersmentaliteit beschikt u vooral over ambitie en hoge normen t.a.v. kwaliteit en service. Ervaring in de Beauty- en/of wellness branche geeft u een voorsprong maar is geen harde eis. Affiniteit met dienstverlening en detailhandel is dat wel.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29