laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONBEMANDE BRUININGSSTUDIO'S

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59924 13-10-2014 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is de ontwikkelaar van een innovatieve formule van onbemande bruiningsstudio's. Het is een franchisesysteem uit Denemarken. Elke locatie is derhalve eigendom van een zelfstandig ondernemer die gebruik maakt van een centraal managementsysteem met zaken als kwaliteitsbewaking, marketing ondersteuning en een compleet ingerichte back-office.

Uw belangrijkste ambitie is het om de formule te doen groeien. U bent de stuwende kracht achter de formule in Nederland. Vanzelfsprekend start u zelf met één of meerdere vestigingen. Na verloop van tijd besteedt u een groot deel van uw tijd aan sales/acquisitie. Na aan aantal jaren groeit uw team en komt daar werving en coaching van (parttime) medewerkers bij.

Net als bij andere franchiseorganisaties zijn er drie verschillende afdrachten te onderscheiden; de eenmalige investering, de maandelijkse franchise fee en de maandelijkse marketing fee.
De eenmalige investering is ongeveer € 130.000,-. Dit is incl. uw eerste vestiging. Daarnaast worden de kosten gedekt voor de diensten van de franchisegever bij aanvang van de onderneming en heeft u het recht om de formule te voeren en vooral de beschikking over alle kennis, materialen en systemen die dit gemakkelijker zullen maken.

De opdrachtgever biedt een uniek product met een interessante opbrengst in een (deels) conjunctuur ongevoelige markt. U deelt in de kennis, krijgt veel ondersteuning bij de acquisitie en er is ruimte om écht te ondernemen. Mocht uw interesse zijn gewekt en het profiel bij u passen dan vernemen wij dat graag van u. Graag sturen we informatie toe en zijn wij bereid om e.e.a. nader toe te lichten in een persoonlijk gesprek.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29