laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MUURBOUWSYSTEEM O.B.V.LOSSE ELEMENTEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59915 09-10-2014 Bouw Aannemingsbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

omschrijving

Ter overname aangeboden:
Muurbouwsysteem obv losse elementen

Ref: 2014008


Introductie.
Het muurbouwelementensysteem is een praktische methode van duurzaam bouwen met geavanceerde, universeel toepasbare polystyreenelementen. De elementen worden op de bouwplaats gestapeld tot verdiepingshoogte en volgestort met beton. Op deze manier kunnen gevels van een compleet huis, inclusief garage, binnen één dag tot verdiepingshoogte worden opgetrokken.
Direct na verharding kunnen de dan constructieve gevels worden belast met kanaalplaatvloeren. Daarna kan onmiddellijk verder worden gemonteerd met de volgende etage of een prefab-dakconstructie.

Het muurbouwelementensysteem is een energiezuinige, milieuvriendelijke, veilige en arbeidsuren besparende, uiterst flexibele methode van duurzaam bouwen.
Bijzonderheden.
Het muurbouwelementensysteem is uitgebreid gedocumenteerd en dient in overleg met gemeentes getoetst te worden aan de geldende eisen en vergunningen voor woningbouw.
Er is reeds een modelwoning op basis van dit systeem gemaakt. Tevens is het systeem ook geschikt om bijvoorbeeld kelders, garageboxen en zwembaden te maken.

Reden verkoop.
De huidige ondernemer heeft het systeem ontwikkeld en gebruiksklaar gemaakt. Vanwege zijn leeftijd wenst hij het systeem over te dragen aan een partij die het kan vermarkten.

Prijs.
De prijs voor het systeem inclusief documentatie en exclusieve rechten bedraagt € 55.000 exclusief BTW.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29