laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


COMPAGNON VOOR INNOVATIEF POINT OF SALES OPLOSSING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59857 30-09-2014 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Gezocht: Compagnon voor internationale marktintroductie van een self service terminal (POS).

Deze point of sales oplossing is ontwikkeld in Nederland en zorgt ervoor dat aankooptransactie en bestelling op de verkooplocatie volledig geautomatiseerd door de klant zelf kan worden uitgevoerd (self service). Er kan betaald worden met contanten, credit card, PIN en er is voorbereid op NFC betalingen (met de mobiele telefoon). Natuurlijk kunnen ook kortingscodes en QR codes worden gescand.

Indien het af te geven product een digitaal product is, denk hierbij aan een entreekaartje, kan dit direct door de self service terminal aan de klant worden uitgegeven.

De self service terminal is uitgerust met de technieken van deze tijd en uitermate geschikt voor locaties waarbij meerdere afrekenpunten actief zijn. Door gebruik van dit apparaat is de kans op fouten tot nul gereduceerd en heeft het bedrijf direct online inzicht in de financiële rapportage.

De self service terminal heeft als resultaat dat verkooptransacties sneller verlopen en er minder baliehandelingen en minder verkoopmedewerkers benodigd zijn waardoor er meer nadruk op service kan worden gelegd. Het doel uiteindelijk is een significante kostenbesparing voor de klant te realiseren.

De self service terminal is volledig gecertificeerd. De gehele productie, beheer- en onderhoud is goed georganiseerd en uitbesteed waardoor de gevraagde kandidaat zich goed kan focussen op de commerciële kant.

Het businessmodel kan op diverse manieren in de markt worden gezet. Uiteraard is verkoop er een van maar ook slimme lease oplossingen zijn mogelijk.

Om de internationale groeiambitie te verwezenlijken wordt een ervaren commerciële man of vrouw gezocht die het strategisch plan mede opstelt en ten uitvoer gaat brengen. Vestigingsplaats nader te bepalen.

Profiel kandidaat:
• Kunnen opereren als zelfstandig ondernemer
• Internationale sales en (online)marketing ervaring
• Internationaal netwerk
• Ervaring in B2B
• Bereidheid te reizen

De gezochte compagnon kan participeren tussen de 50K en 100k waarvoor een substantieel aandelenpakket wordt verkregen. De partner zal de dagelijkse sturing voor zijn/haar rekening nemen en kan direct een managementvergoeding hiervoor ontvangen. In de onderneming is kennis, kunde en kapitaal beschikbaar om de groei te kunnen realiseren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29