laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMING DIE SHOPPING APP'S IMPLEMENTEERT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59809 17-09-2014 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Early stage onderneming met reeds succesvolle marktintroductie van een native (shopping) app platform. Internationaal schaalbaar product gericht op de explosief groeiende m-Commerce markt.

Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Amsterdam en is vooralsnog een dochteronderneming van een succesvol app ontwikkel bureau dat applicaties ontwikkelt voor grote en bekende merken en uitgeverijen.

Door een toenemende vraag vanuit het midden- en kleinbedrijf naar native (shopping) app's heeft het moeder concern het afgelopen jaar een technisch framewerk ontwikkeld waarmee eenvoudig, snel en goedkoop native (shopping) app's kunnen worden gemaakt en gepubliceerd.

Deze shopping app's zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de laatste technologische standaarden. Mede door dat de ontwikkeling van het platform en de app's wordt gerealiseerd door het moeder concern heeft deze onderneming de garantie om technisch te worden ondersteund en heeft men voor de nabije toekomst een sterke partner met betrekking tot technologische (door-) ontwikkelingen.

Er wordt samengewerkt met bekende e-Commerce platformen welke webshops aanbieden aan MKB-ondernemingen in de Benelux en in Duitsland. De onderneming kan middels deze samenwerking een grote doelgroep bereiken. (meer dan 10.000 webwinkels)

De intentie bestaat om bij toetreding van MBI kanditaten het framewerk dusdanig verder te ontwikkelen dat deze ook toepasbaar is op andere grote (internationale) e-Commerce platformen.

Het verdienmodel bestaat uit een éénmalige set-up en implementatie fee voor het maken en publiceren van de app en daarnaast geldt er een maandelijkse service fee. Op de maandelijkse service fee draagt de onderneming een kick-back fee af aan de e-Commerce partner, deze bedraagt vooralsnog 20%.

De eerste shopping app's zijn gepubliceerd en de reacties van de eerste klanten zijn uitstekend. De app's worden door eindgebruikers (zowel nieuwe als bestaande klanten van de betreffende webwinkels) massaal gebruikt en zowel de retentie als de conversie op de app's presteren goed.

De aandachtsgebieden van de gezochte MBI-kandidaten zullen zijn; ''Sales en Marketing'' en General Management''.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29