laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GEPATENTEERD LICHTSYSTEEM VERWERKT IN TAFELLAMP

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59787 11-09-2014 Groothandel Groothandel in elektrische gebruiksgoederen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 B.V.

omschrijving

Deze ondernemer combineert techniek en design in een tafel- sta- of hanglamp. De kern van de lamp is een strak vormgegeven Led-lichtbron met een unieke en intiutieve, gepatenteerde bediening. Met een simpele handbeweging gaat de lamp aan en uit. Door met de hand op en neer te bewegen boven de lamp gaat het licht dimmen of wordt juist sterker.

De techniek is door de ondernemer zelf ontwikkeld. Elke gepatenteerde lamp komt met een unieke design skin: een hoogwaardige kunststof kap die, eventueel persoonlijk gedrukt kan worden. De ondernemer staat garant voor steeds nieuwe skins door aan verschillende ontwerpers een platform aan te bieden.

Een deel van de verkopen zal gaan via een eigen website. Het grootste deel echter via de retail en de websites van de retail. Om snel een goed marktaandeel te kunnen realiseren wordt kapitaal gevraagd: EUR 75.000 tegen 20% van de aandelen. Deze lamp heeft ook internationale mogelijkheden.

Een participatieplan is beschikbaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29