laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


VOEDINGSSUPPLEMENTEN ONLINE VERKOPEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59778 10-09-2014 Detailhandel Food Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Beschrijving
De onderneming is succesvol actief op het gebied van verkoop van voedingssupplementen (B2C). De verkoop van de producten vindt online of telefonisch (in overleg met een diëtiste) plaats.

Kerngegevens
- De omzet ligt op een niveau van € 400k - € 500k (EBIT-marge ca. 40%).
- Een fors deel van de omzet bestaat uit terugkerende omzet (ca. 50% van de klanten heeft een automatische bestelling c.q. abonnement).
- De onderneming heeft beperkte vaste kosten vanwege outsourcing van productie en logistiek.

Belangrijke aantrekkelijke punten:
- De onderneming heeft veel groeimogelijkheden bij meer proactieve sales en marketing inspanningen. Door beperkt beschikbare tijd en aandacht van het management heeft de onderneming niet de aandacht gekregen die ze verdient.
- In België en Duitsland is reeds een agenten netwerk beschikbaar, hetgeen een verdere (internationale) uitrol van de producten en het concept goed mogelijk maakt.
- Het concept is relatief eenvoudig op te schalen naar grotere volumes vanwege het beschikbare agenten netwerk, klantendatabase en beperkte handling (i.v.m. outsourcing).

Profiel koper
Deze propositie is een unieke mogelijkheid voor een MBI-kandidaat (minimale inbreng van € 250k) met ervaring en ambitie op het gebied van (online) marketing en sales.

Transactie
Een activa/passiva transactie waarbij de voorraad (ter waarde van ca. € 100k), het klantenbestand, leverancierscontracten en recepturen kunnen worden overgenomen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29