laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MBI GEZOCHT VOOR HANDELSONDERNEMING OUDE DRANKEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59762 08-09-2014 Groothandel Groothandel in levensmiddelen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 B.V.

omschrijving

De handelsonderneming in oude en historische dranken:

De handelsonderneming is wereldmarktleider en heeft de uniekste en grootste voorraad oude dranken ter wereld op het gebied van cognac, armagnac, whisky en port. Een groot deel van de collectie is ruim 200 jaar oud en nog steeds perfect op dronk.

Zoekt MBI:

De handelsonderneming zoekt een wereldklasse coach die haar internationals elke dag oppept tot geweldige prestaties.

Als directeur Trading ben je de technisch leider en trainer van een nieuw internetbedrijf in de handel in oude dranken. Je weet de juiste mensen de juiste instrumenten te geven om te scoren en te presteren. Werken met een team van ervaren professionals vraagt om goed tactisch inzicht. Strategisch zit het team nog in de startfase. De komende jaren bouw je aan de infrastructuur van mensen en middelen. Je borgt de positie op het internationale speelveld en zorgt ervoor dat de onderneming nummer 1 op de wereldranglijst blijft.

Met wie werk je samen?

Met jouw team van medewerker-aandeelhouders zet je de lijnen uit en heb je de taak zoveel mogelijk bezoekers en klanten te trekken en winst te genereren.

Met Sales en Marketing geef je het merk de juiste betekenis, positie en waarde voor de mensen die ze bedienen. Met de financiële afdeling maak je en controleer je budgetten. Met de afdeling Facility zorg je voor een prettige, schone en veilige werkomgeving en coördineer je onderhoud en reparatie van voorzieningen. Met de software engineers, webontwikkelaars en dataafdeling bouw je aan de techniek en zoekalgoritmes en optimaliseer je de gebruikerservaring. Je zet logistieke lijnen uit met je Logistiek Manager en magazijnman en je houdt oog op alle goederenbewegingen. De procedure rondom taxaties stem je af en samen met Appraisals en Data houd je oog op de prijsontwikkelingen in de markt. Samen met Productontwikkeling werk je aan prachtige verzamelaarsobjecten. Jij en je team worden ondersteund in je werkzaamheden door de secretaresse en de Office Manager.

Over jouw positie:

Je onderhandelt en accordeert alle contracten en overeenkomsten met leveranciers, distributeurs en andere organisaties.

Je neemt personeel aan en organiseert personeelstrainingen.

Je vertegenwoordigt het bedrijf naar buiten toe.

Je analyseert de bedrijfsvoering en stuurt bij, waar nodig.

Over jezelf:

Je was al eerder directeur van een bedrijf van professionals in een internationale omgeving.

Je hebt je kennis bijgehouden en kunt een bijdrage leveren aan discussies over de belangrijkste technische aandachtsgebieden: internet handelsplatformen, online veilingen, logistieke dienstverlening, online-software, internetservers, datamanagement, productontwikkeling. Als je uit ervaring weet wat er nodig is om een bedrijf te laten veranderen naar een online bedrijf is dat een absolute pré.

Jouw opleiding en de eventueel daarbij behorende afkortingen laten zien dat je een generalist bent. Ervaring in de drankenhandel is niet noodzakelijk.

Je kunt aantonen dat je een goed team van mensen hebt geselecteerd en geleid.

Je kunt de richting bepalen/aangeven en je kunt mensen overtuigen van je gelijk. Je praat heel gemakkelijk als een ondernemer en je weet daarbij corporate taalgebruik te vermijden.

Bij de onderneming stellen ze individualiteit en ondernemerschap voorop. Ze willen dus dat je niet bent als alle anderen.

Voor een managing director geldt een deelnamebedrag van € 250.000.

Interesse?

Als je interesse hebt om directeur te worden en je bent ook bereid om te investeren in jouw toekomst, reageer dan met een korte motivatie. Wij zullen vervolgens een Partnerplan met meer informatie toesturen en contact met je opnemen voor je CV, maar nog belangrijker een goede motivatiebrief. Bij de onderneming stellen ze individualiteit en ondernemerschap voorop. Zij willen dus dat je niet bent als alle anderen. In je motivatiebrief willen wij graag lezen welke karaktertrekken jou onderscheiden van de rest en wat je verder kunt bijdragen aan de groei en continuïteit van het bedrijf.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29