laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INSPELEND OP TRENDS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59704 29-08-2014 Horeca en Recreatie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk - - - N.v.t.

omschrijving

De formule van onze opdrachtgever is zeer succesvol bij onze zuiderburen. Met 20 vestigingen is er sprake van marktleiderschap in het segment waarin zij actief zijn, die van de Texaanse en Mexicaanse keuken.

De formule is nieuw voor Nederland. Er is echter een nadrukkelijke ambitie om marktleider te worden. Om dat te kunnen realiseren zijn wij zijn op zoek naar ondernemers die voor zichzelf een actieve rol zien weggelegd in de dagelijkse operatie. U wordt dus ‘owner operator’, waarbij het openen van meerdere restaurants na gebleken geschiktheid zeker tot de mogelijkheden behoort. Als één van de eersten kunt u zich zelf zien als pionier van de formule in de Nederlandse markt met een concept dat zich in een lastige markt als België al bewijst. Het rendement en de potentie in onze markt zijn waarschijnlijk nog aantrekkelijker.

De formule heeft een aantrekkelijk investeringsniveau. Dit in combinatie met uiterst aantrekkelijke marges maakt dat het concept zeer rendabel is. De eenvoud van de operatie draagt daar aan bij. Er is een nadrukkelijke trend in de markt naar Tex Mex Food, het professionalisme en de ervaring maken dat er een uitdagend scenario is vastgesteld voor de expansie op de Nederlandse markt. De ondersteuning gebeurt vanuit België en richt zich op alle aspecten van de bedrijfsvoering.

Graag komen wij in contact met ondernemers die enthousiast kunnen worden over deze formule. Vanzelfsprekend beschikt u over eigen vermogen of heeft u de middelen en bronnen om dit te kunnen financieren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29