laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


VESTIGING TILBURG OVER TE NEMEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59697 27-08-2014 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Vestiging Tilburg over te nemen
Succesvolle verhuurmakelaar formule groeit sterk

Onze opdrachtgever is verhuurmakelaar. Zij is actief primair actief in het hogere segment van de markt en doet dit al zo’n 25 jaar. Expats zijn het hoofdbestanddeel van de doelgroep. Niet alleen is onze opdrachtgever daar succesvol mee, over dat segment is veel kennis aanwezig en is zij marktleider in de gebieden waarin zij actief is.

Desalniettemin zijn andere vormen van (tijdelijke) verhuur niet uitgesloten. De ambitie is om 6 franchisenemers in 2014 aan te stellen. Met 3 gestarte franchisenemer ligt de groei op schema en daarmee sneller dan die van de markt. Er is duidelijk beeld van de verdere verdichting van haar netwerk.

Vanwege persoonlijke omstandigheden is de vesting in Tilburg over te nemen. Vanzelfsprekend zijn wij voor de verdere verdichting van het netwerk ook voor andere gebieden op zoek. Voorbeelden daarvan zijn Twente en groot Zwolle.

De franchisenemers werken nauw samen aan de groei van de formule, zowel in kwaliteit als in omvang. Zij hebben stuk voor stuk het vermogen om mensen samen te brengen en combineren dat met zelfstandigheid, oplossingsgerichtheid en een hoog energie niveau gericht op het bieden van een topprestatie richting verhuurders en huurders.

Als u geïnteresseerd bent dan heeft u idealiter de ambitie om actief bezig te zijn met sales en acquisitie en beschikt u al over een netwerk in uw omgeving. De formule kan u helpen dit netwerk snel en efficiënt verder uit te bouwen. U kunt zich dan direct richten op het opbouwen van een bestand van te verhuren woningen. U bent in uw gebied verantwoordelijk voor de bemiddeling van huur en verhuur van zakelijke en particuliere woningen. Gebruikmakend van de formule brengt u huurders en verhuurders samen met nadruk op service.

De formule brengt ervaring, ondersteuning, training en vooral een bewezen systematiek in. De marketing en sales bewijzen hun effectiviteit al bij 15 ondernemers. De kennis en ervaring van deze franchisenemers staat ook ter beschikking.

Mocht u meer willen weten, dan sturen wij u graag onze uitgebreide brochure toe. Ook als u telefonische informatie wilt kunt u reageren op dit profiel.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29