laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


EVENEMENTVERHUUR VAN RACY SPORTWAGENS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59660 20-08-2014 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Minder dan € 100.000 Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 B.V.

omschrijving

Anoniem Profiel:

Bedrijf te koop aangeboden:
Evenementverhuur van racy sportwagens

Uniek opgezet bedrijf dat sinds 2012 racy sportwagens verhuurt aan bedrijven en organisaties als team event, en aan particulieren. Allen beleven een sensationele dag in een prachtige omgeving die zich hiervoor perfect leent.

Gevestigd in de regio Limburgs Heuvelland/Eifel/Ardennen.

Gekende opdrachtgevers. Enthousiaste rijders. Clubgevoel. Bijzondere sensatie. Men komt van heinde en verre om dit te beleven

Men biedt voorbereide dagtours aan, eventueel in combinatie met koffiestops, lunch, diner en hotel.

Deze GmbH heeft in korte tijd een enthousiaste relatiekring opgebouwd die snel groeit en met actieve acquisitie substantieel uit te bouwen is. Opdrachtgevers, rijders en co-rijders zijn super enthousiast hetgeen leidt tot herhaling en mond tot mond reclame; dit vindt je immers nergens.

De omzet is nu nog beperkt tot 80k en kan vanuit de perfecte organisatie nu verdubbeld worden door meer wagens meer dagen in de week aan te bieden en de acquisitie te activeren.

Ebitda is gemiddeld neutraal; bij de zeer wel haalbare omzetverbetering is een aantrekkelijk positief resultaat mogelijk, zeker in combinatie met horeca/hotel.

De GmbH is formeel in DE gevestigd, standplaats van de auto’s in NL, DE of BE mogelijk. Loods op strategisch goede locatie eventueel te huur ad 10k/jr

De waarde van de 10 bolides (DE-kenteken), Brian James trailer en spares is 255k. De vraagprijs voor de GmbH bedraagt 295k. Verzekering (uniek) is overdraagbaar. Geen werknemers.

Heeft u interesse reageer dan op dit profiel en wij nemen contact met u op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29