laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GEZOCHT COMMERCIEEL COMPAGNON VOOR TOP MEUBELMERK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59639 13-08-2014 Detailhandel Non-Food Meubelen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 N.v.t.

omschrijving

Verkooporganisatie met een Experience Store in franchise, die ondersteunt wordt vanuit de centrale organisatie, heeft een nieuw uniek online concept ontwikkeld.

Dit topmerk / concept kent een unieke formule waarmee het zich onderscheid in het totale aanbod. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een exclusief karakter. Het dynamische concept heeft zich ruim 25 jaar in de praktijk bewezen en de productie van de producten is in uitgekiende bedrijfsprocessen geoutsourced. Ondanks de economische tegenwind biedt de organisatie uitermate lucratieve mogelijkheden.

Internet maakt uiteraard deel uit van de marketingstrategie. De onderneming investeert in diverse internetmogelijkheden, waaronder een online module, die nog zeer uniek is in deze markt. Hierdoor zijn er online veel kansen te benutten.

U krijgt als uitdaging om het online proces (implementatie, traffic & sales) volledig uit te rollen en te optimaliseren, zowel nationaal als internationaal (omringende landen). Voor de ondernemer die deze kans wil pakken zijn er uitstekende rendementen te realiseren.

Wij zoeken een ambitieuze en commerciële ondernemer, die allround geïnteresseerd is om geheel zelfstandig binnen het succesvolle concept, het online groeiproces in goede banen te leiden. De ondernemer die wij zoeken is een salesprofessional en heeft ruime ervaring met het vermarkten van succesvolle producten. De compagnon houdt zich bezig met (online) marketing, sales, onderhouden van klantrelaties en algemene zaken.

De ondersteuning vanuit de Experience Store in franchise is adequaat en gericht op rendement. De fysieke winkel, gelegen in de drukste woonboulevard van Nederland, kan i.s.m. de franchisenemer als Experience Store worden gebruikt. De centrale organisatie ondersteunt de aandeelhouder met algemene zaken, zoals administratie, marketing, automatisering, logistiek enz.

De onderneming werkt geheel zonder bancair krediet. Door de conceptuele benadering zijn er geen onvoorziene ondernemersrisico's.

Vraagprijs:
U kunt als compagnon ‘instappen’ met een eigen vermogen van € 50.000,- (deels financierbaar)


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29