laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UNIEKE PARTICIPATIE MOGELIJKHEID DIVERSE REGIO'S

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59631 11-08-2014 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Unieke participatie mogelijkheid regio Utrecht / Brabant / Limburg / Twente

In verband met marktpotentie en groeiambitie zoekt een al 30 jaar lang landelijk opererende organisatie ondernemende compagnons (MBI’ers). De organisatie richt zich op de ondersteuning van de ambitieuze MKB ondernemer die mogelijk op veel vakgebieden zijn vragen heeft gesteld.

Het betreft iemand met brede kennis van een aantal bedrijfsprocessen die de DGA in het MKB op veel vlakken kan adviseren tegen een tarief met juiste prijs/kwaliteit verhouding.
De MBI’er heeft zijn voelsprieten in de markt en voelt precies aan waar zijn klant behoefte aan heeft en faciliteert de klant. De MBI-kandidaat maakt eigen keuzes in het aanbieden van het juiste pakket voor zijn klant en tegen welke prijs. Tegenwoordig speelt het onderwerp ‘bedrijf te koop’ en ‘(her)financiering van activiteiten’ al snel een rol bij klanten.

Omdat de organisatie onderdeel is van een breder opererende groep van bedrijven is bedrijfsbemiddeling, financieringsproblematiek en actieve participatie in projecten onderdeel van de portefeuille van de enthousiaste MBI kandidaat.

Achter de organisatie staat een participatiemaatschappij, waardoor kapitaal voor de ondernemer toegankelijk wordt, buiten het bancaire traject om. Sámen ondernemen is het motto. Hiermee vormt de organisatie het externe MT voor de kleine- tot middelgrote MKB onderneming. Een onderscheidend crisisbestendig concept.

Een unieke kans voor de ondernemer die zijn/haar bedrijfsactiviteiten heeft beëindigd en kennis, ervaring en netwerk breed wil inzetten of voor mensen uit het hogere management, die hetzelfde voorstaan.

Inleg E.V. vereist 50K

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29