laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SUCCESVOLLE VERKOOP STUDIOMEUBELEN VIA WEB

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59630 11-08-2014 Groothandel Handelsondernemingen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 B.V.

omschrijving

Deze ondernemer heeft, samen met een aantal Hongaarse partners, een Nederlands bedrijf opgericht in het ontwerpen en produceren van handgemaakte audio meubelen voor (semi) professionele musici. De productie vindt plaats in Hongarije. Het marktgebied is internationaal.

De professionele audio industrie wordt kleinschaliger. Grote studio's hebben moeite om klanten te vinden. Veel musici zijn in staat zelf opnamen te maken. Het online mixen en masteren levert een goed resultaat op tegen een fractie van de prijs die bij een professionele studio betaald wordt. Daarvoor is wel kwalitatief goede, professionele apparatuur nodig wat deze onderneming ontwerpt, produceert en levert.

De ondernemers zijn sinds hun idee (2012) in 2013 de markt opgegaan. Inmiddels ruim 100 meubelen verkocht. Klanten uit verschillende landen in verschillende continenten. Er is een sterke social media aanpak waardoor ze inmiddels veel klanten hebben.

Om de onderneming verder te professionaliseren en op te schalen is groeikapitaal nodig. Er is oa. een plan ontwikkeld voor de Amerikaanse markt waar deze meubelen goed passen en dealers enthousiast zijn om dit product te verkopen.

In het Investment Plan wordt een omzet in 2017 verwacht van EUR 2.000.000 met een resultaat > 30%. Dit plan is beschikbaar voor geïnteresseerden na het ondertekenen van een NDA.

Gevraagd wordt groeikapitaal van EUR 250.000 tegen een aandelenbelang van 20%.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29