laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SOFTWARE LEVERANCIER RIJKSOVERHEID

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59625 07-08-2014 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Introductie
De onderneming is een bedrijf dat al bestaat sinds 1998 en zicht richt op software en dan met name huisstijl management software. Na diverse omzwervingen is De onderneming zich de afgelopen jaren gaan richten op het ontwikkelen van producten en het leveren van dien-sten voor de Rijksoverheid.

De onderneming heeft een zeer ervaren team op het gebied van documentcreatie en open source software, inclusief 5 ontwikkelaars.

De onderneming is in 2013 volledig in eigen beheer gestart met de ontwikkeling van een nieuwe applicatie. Alle eerdere leermomenten, ervaringen en expertise zijn in de ontwikkeling meegenomen en hebben geleid tot een uniek product. De applicatie betreft in functionaliteit een combinatie van workflow en document creatie volgens een geheel innovatieve en door De onderneming gelicenseerde techniek.

Inmiddels is een “launching customer” gevonden. Te weten de Algemene Rekenkamer.

Investering
Een van de aandeelhouders wil zijn aandelen verkopen aan een derde. De investeerder kan zowel actief (meedoen in het bedrijf) als passief zijn.

Strategie
Een verbreding in het klantenportfolio. Het product dat onder licentie wordt aange-boden zal in 2014 (Q4) primair grond gaan vinden binnen het notariaat en de advocatuur.
Het is dit product dat voornamelijk voor de genoemde toetreding tot markten buiten de Rijksoverheid zal zorgen. En door de verkoop van softwarelicenties staat de ap-plicatie garant voor een stabiele en vooral periodiek terugkerende bron van inkomsten.

Road Map
Q4, introductie nieuw product bij zowel bestaande klanten te weten (rijks)overheid. Daarnaast introductie product binnen advocatuur en notariele doelgroep. Er zullen 2 geldstromen zijn. De uren-business zoals nu het geval is. Daarnaast zullen er gestaag licenties verkocht worden. De zullen het rendement op de middenlange en lange termijn verbeteren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29