laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GROEIFINANCIERING VLEES(WAREN)PRODUCTIEBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59589 26-07-2014 Agri-Food Vleesverwerking
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 B.V.

omschrijving

Betreffende vleesproductieonderneming met een ruim een half miljoen euro omzet heeft vanwege de zachte winter een beperkte behoefte aan extra liquiditeit. De gezochte financiering heeft echter vooral te maken met de groeikansen voor ambachtelijke producten.

Onderneming produceert vleesproducten en vleesconserven (vlees in blik is weer een groeimarkt) met een ambachtelijke uitstraling. Onderneming is zeer flexibel, waardoor heel klantgericht geproduceerd kan worden.

De onderneming realiseert jaarlijks ruim een half miljoen euro omzet, maar heeft vanwege de zachte afgelopen winter op dit moment een (heel beperkt) liquiditeitstekort. De gezochte financiering heeft echter vooral te maken met de groeikansen.

In totaal zoekt de onderneming 100K euro waarbij een beperkt deel (20K) nodig is voor het huidige liquiditeitstekort. Het resterende deel wordt aangewend als groeikapitaal voor de samenwerking met vleeswarengrossiers, Er is vraag naar productiebedrijven die snel en flexibel in kunnen spelen op vragen vanuit de (lokale) markt. Het gaat daarbij om ambachtelijke kwaliteitsproducten en niet om eenheidsworst.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29