laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMENDE FORMULEMANAGER/COMMERCIEEL DIRECTEUR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59585 24-07-2014 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. B.V.

omschrijving

Wij zoeken een ondernemer die zelfstandig binnen dit concept in de rol van formulemanager c.q. commercieel directeur samen met ons een vernieuwd concept in de markt wilt zetten. Gewenste vaardigheden zijn:
• Je hebt aantoonbaar meerjarige ervaring in de commerciële dienstverlening, ervaring in facilitaire management is een pré
• Je hebt HBO werk- en denkniveau
• Je vindt het leuk om je tussen mede-ondernemers te begeven.
• Je bent ondernemend, flexibel, energiek en commercieel
• Je kan de organisatie op een representatieve wijze vertegenwoordigen.
• Je ziet het ondernemerschap als een nieuwe en uitdagende stap in je carrière

Het concept:
De behoefte aan flexibele kantoorruimte groeit. Wij als reeds bestaande organisatie zijn aanbieder van flexibele vergader- en/of kantoorruimtes met de daarbij behorende faciliteiten. Hiermee spelen we in op de groeiende vraag vanuit een grote groep ZZPérs en startende ondernemers. In tegenstelling tot andere concepten biedt ons concept veel meer flexibiliteit in het huren van ruimtes en het gebruik van onze faciliteiten tegen veel lagere kosten. Hierdoor kunnen de gebruikers snel doorgroeien naar professionele zelfstandigheid. Als gebruiker profiteer je van de voordelen van je eigen kantoorruimte, met de uitstraling van je eigen organisatie, zonder de lasten van een vaste kantoorruimte.

Exploitatie:
Als ondernemer ben jij verantwoordelijk voor het in het markt zetten van het concept. Je werkt samen met andere ondernemers om concept landelijke bekendheid te geven en om de markt te bewerken. Door inbreng van tijd of eigen middelen verwerf je een belang in de werkmaatschappij en deel je dus ook mee in exploitatie. Hierdoor zijn de risico’s voor jou beperkt. Daarnaast heb je als medeondernemer invloed op het verder vormgeven van het concept.

Bij het invullen van het ondernemerschap word je in eerste instantie ondersteund door het management. De mogelijkheid bestaat om de starten vanuit een uitkeringsgerechtigde positie. Daarnaast ga je deel uit maken van netwerk van ondernemers waarmee je klankborden en kennis kan uitwisselen. Kortom je bent zelfstandig ondernemer, maar je staat er niet alleen voor.

Minimale investering voor deze MBI is € 50.000 in geld of in tijd.

Wens je op basis van bovenstaand profiel meer informatie reageer dan en wij nemen contact met je op.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29