laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LICENTIEHOUDER/ONDERNEMER/ONDERNEMERSECHTPAAR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59584 24-07-2014 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 B.V.

omschrijving

Wij zoeken ondernemers of ondernemersechtparen die zelfstandig een vernieuwde concept samen met ons in de markt willen zetten.

Gewenste vaardigheden zijn:
• leiding geven aan een klein team, coachen en enthousiasmeren.
• leuk om je tussen mede-ondernemers te begeven.
• HBO werk- en denkniveau
• aantoonbaar netwerk in je eigen regio een vereiste.
• Online kunnen werken en het effectief kunnen inzetten van social media is een pré.

Concept:
De behoefte aan flexibele kantoorruimte groeit. Wij als reeds bestaande organisatie zijn aanbieder van flexibele vergader- en/of kantoorruimtes met de daarbij behorende faciliteiten (diensten). Hiermee spelen we in op de sterk groeiende vraag vanuit een grote groep ZZPérs en startende ondernemers. In tegenstelling tot andere concepten biedt ons concept veel meer flexibiliteit in het huren van ruimtes en het gebruik van onze faciliteiten is tegen veel lagere kosten. Hierdoor kunnen de gebruikers snel doorgroeien naar professionele zelfstandigheid. Als gebruiker profiteer je van de voordelen van je eigen kantoorruimte, met de uitstraling van je eigen organisatie, zonder de lasten van een vaste kantoorruimte.

Exploitatie:
Als ondernemer ben jij verantwoordelijk voor de exploitatie, boekingen en de lokale marketing van jouw vestiging. Maar omdat het jouw vestiging is deel je ook mee in de exploitatie. Daarnaast betaal voor het gebruik van het concept geen instapfee, alleen een maandelijks bedrag voor de activiteiten om de exploitatie van jouw vestiging te exploiteren. Hierdoor kan je gemakkelijk instappen en zijn de risico’s voor jou beperkt.
Het doel is om door jouw inzet in het combinatie met concept een hoge opbrengst per m2 realiseren!

Binnen het concept ben je zelfstandig ondernemer maar sta je er niet alleen voor! Tijdens het opzetten van jouw vestiging word je ondersteund, eventueel om de lokale markt te bewerken. Je kan daarbij gebruik maken van de jarenlange kennis en expertise binnen de formule met het ontwikkelen en uitrollen van verschillende concepten. Daarnaast profiteer je van alle landelijke activiteiten die worden ingezet om het concept landelijke bekendheid te geven. Je gaat deel uit maken van een netwerk van ondernemers waarmee kan klankborden en kennis deelt.

Voor deze MBI geldt een investering in geld of tijd.

Wens jij op basis van bovenstaand profiel meer informatie reageer dan en wij nemen contact met je op.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29