laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SANITAIR ONDERNEMING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59547 13-07-2014 Groothandel Handelsondernemingen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 300.000 - € 400.000 B.V.

omschrijving

Onderneming brengt een vernieuwend gepatenteerd type toilet op de markt waarmee hygiëne aanzienlijk verbeterd wordt. Daarnaast is onderneming hoofd Europees importeur van een Aziatische marktleider. Vanwege de positieve reacties van potentiële afnemers en de sanitair producent (Aziatisch marktleider), alsmede de eerste toezeggingen tot koop, heeft de onderneming besloten de toilet in eigen beheer in productie te nemen.

Onderneming heeft als ambitie om het toilet als eerste in Nederland te introduceren. In Nederland hebben zich ook de eerste afnemers al gemeld. Naar verwachtingen zullen in Duitsland en dan met name de Duitse bouwmarkten snel volgen. In die bouwmarkten zal ook het overige assortiment van de Aziatische marktleider geïntroduceerd worden.

De gezochte financiering van 450K euro (waarvan 150K toegezegd via eerste investeerder) wordt praktisch volledig aangewend voor het financieren van de handelsvoorraad en het financieren van het transport. De handelsvoorraad is naar verwachting al volledig verkocht aan de eerste afnemers die zich gemeld hebben.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29