laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISER IN TRAINER/ COACHINGSBUREAU

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59535 08-07-2014 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Een van onze opdrachtgevers, een succesvolle franchiseorganisatie met een bewezen en een onderscheidende propositie in de training en coaching branche, is op zoek naar commerciële talenten die op basis van franchise een wending willen geven aan hun loopbaan. Onze opdrachtgever wil haar slagkracht in de markt vergroten met behoud van hun unieke propositie: “focus op houding en gedrag!”

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar commerciële professionals – (ex) verkoopmanagers, salesmanagers of verkoopdirecteuren met ambitie, management en b-to-b verkoopervaring die een functie als trainer/franchisenemer ambiëren. Kortom, daadkrachtige persoonlijkheden die er voor kiezen om zelfstandig ondernemer te willen zijn in een dynamische en professionele omgeving.

Van de franchisegever mag u verwachten dat, deze u volledig faciliteert om u op weg te helpen naar het zijn/worden van een succesvolle trainer/coach. Als franchisenemer wordt u door de franchisegever volledig gefaciliteerd en krijgt u intensieve ondersteuning, begeleiding en opleiding.

Bent u inmiddels naar aanleiding van deze beperkte informatie geïnteresseerd geraakt en denkt u over de juiste ervaring, kennis en vaardigheden te beschikken? Reageer dan op dit profiel. Wij zijn vanzelfsprekend bereid, ook in een persoonlijk gesprek, u verder inhoudelijk te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29