laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SLANK- EN FITHEIDSSTUDIO

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59522 07-07-2014 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Verliesmakend - - - N.v.t.

omschrijving

Betreft:
De overame van een succesvolle slank- en fitheidstudio in het zuiden van het land.

Reden verkoop:
De onderneming wordt ter overname aangeboden omdat de huidige onderneemster na 2 succesvolle jaren waarin zij het bedrijf heeft opgebouwd elders een andere onderneming wenst op te zetten. Het bedrijf biedt een enorm potentieel voor iemand die er met elan en de juiste achtergrond een verdere groeistoot aan wil geven.

Profiel onderneming:
Het bedrijf richt zich met haar dienstverlening op de gezondheidssector, een sterk groeiende branche in Nederland, en is onderdeel van een beproefd totaalconcept in de fit- en gezondheidsbranche

Werknemers:
Het team bestaat momenteel uit 4 actieve medewerksters inclusief de onderneemster zelf.

Locatie:
De onderneming bevindt zich in Noord Brabant.

Financieel:
De onderneming biedt een enorm potentieel. Een uitgebreide vaste en tevreden klantenkring is in de afgelopen twee jaren opgebouwd. Het persoonlijk contact van de onderneemster met de klant is hierin instrumenteel geweest en is dat nog. Daarnaast zijn het professionele profiel van de medewerksters en de kwaliteit van de dienstverlening een niet onbelangrijk onderdeel van het succes van de onderneming.

Vervolgprocedure:
Voor een eerste contact en algemene informatie over deze interessante opportuniteit kunt u reageren op dit profiel en dan wordt er contact met u op genomen.

Bij verdere interesse volgt een eerste gesprek over het bedrijf en haar achtergronden. Voorafgaande hieraan wordt een geheimhoudingsverklaring getekend. Van geïnteresseerden wordt verwacht dat zij naast hun ambities ook hun visie op de markt en de groeimogelijkheden . Daarop kan een kennismaking met de huidige onderneemster volgen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29