laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TOPRESTAURANT MET UITSTEKENDE OMZET!

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59518 04-07-2014 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 V.O.F.

omschrijving

Het betreft een restaurant in het hogere segment op een zeer gunstige locatie op de Veluwe. De huidige ondernemers exploiteren dit bedrijf al tien jaar met passie, gedegen vakkennis en gedrevenheid, maar hebben nu besloten toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Het bedrijf heeft ongeveer 55 zitplaatsen, maar de opstelling is zeer ruim waardoor uitbreiding van zitplaatsen mogelijk is. Het pand is goed onderhouden en heeft een authentieke uitstraling. De inrichting is zeer verzorgd waarbij authentieke elementen worden gecombineerd met moderne materialen en een moderne uitstraling. Een kenner zal de prachtige keuken op waarde kunnen schatten! Vanzelfsprekend beschikt het bedrijf over een ruim terras waar het heerlijk toeven is.
Een extra uniek punt zijn de ruime parkeergelegenheden op eigen terrein!

De omzetten zijn goed en stabiel, maar bieden ook nog ruimte voor groei. De kosten worden uitstekend in de hand gehouden. Daarnaast is de huurprijs van het registergoed uitermate marktconform. Dit restaurant biedt een (startende) ondernemer de gelegenheid om op uitstekend niveau een goede exploitatie te voeren en tegelijkertijd van een goede ondernemersbeloning te kunnen genieten! Kortom een uitgelezen mogelijkheid.

Vraagprijs Bedrijfsexploitatie: € 195.000,=

Huurprijs Onroerend goed: € 52.000,= excl. BTW per jaar
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29