laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


START UP VAN EEN NIEUWE RESTAURANT FORMULE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59482 24-06-2014 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 N.v.t.

omschrijving

Start Up van een nieuwe restaurant formule

Het betreft hier een start up van een nieuwe Japanse formule, buiten de gebaande wegen van sushi en yakitori restaurants. Met gebruik, onder goedkeuring, van de Japanse receptuur en werkwijze zal een nieuwe markt in fast service worden aangeboord.

Er zal worden gewerkt met een unieke en sterke formule, die in Japan en de rest van Azië succesvol is gebleken, in de Verenigde Staten wordt er sinds kort ook succesvol mee opgestart. In Europa is deze formule nog onbekend en kan er worden gebruik gemaakt van “First mover advantage”

De formule is in Japan succesvoller dan wat in Nederland geassocieerd wordt met Japans eten. Er wordt een snelle maar gezond en lekkere maaltijd geserveerd, wat tijdens lunch en diner kan worden gegeten.

Doordat het keuze niveau beperkt is en de ingrediënten simpel zijn, is de marge die kan worden gehaald zeer aantrekkelijk. Het werkproces is eenvoudig, wat leidt tot een in potentie grote winst.

Wij zijn op zoek naar investeerders die willen investeren in een groeimarkt, die haar mogelijkheden al heeft bewezen buiten Europa. Bent u geïnteresseerd om hierover een keer van gedachte te wisselen, neem dan contact met ons op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29