laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DEELNAME TOELEVERINGSBEDR VOOR OLIE- EN GASWINNING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59476 05-08-2014 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

Dit toeleveringsbedrijf aan middelgrote en kleine olie- en gaswinningsbedrijven realiseert zeer aantrekkelijke marges door unieke knowhow. De onderneming heeft tientallen jaren ervaring met opleveringen en revisieprojecten. Dit brengt een unieke kennis met zich mee die de onderneming een first mover voordeel verschaft. De bijbehorende uitmuntende reputatie en uitgebreid netwerk van afnemers in de branche versterkt deze voorsprong.

Markttendensen spelen de onderneming de komende jaren in de kaart.

De directie, tevens eigenaren van de onderneming, willen een kapitaalinjectie om de sterke groeimogelijkheden optimaal te benutten. Er is nu plaats voor een aanmerkelijk minderheidsbelang. De deelneming wordt enkele jaren beloond met een hoog vast rendement. De onderneming werkt toe naar een fors extra rendement op middellange termijn.

Ideale propositie voor een betrokken financiële professional die slechts beperkte tijd beschikbaar heeft om mede het financiële beleid en waardevermeerdering vorm te geven. Relaties in de kring van institutionele beleggers en handelsbanken met belangen in de olie- en gasindustrie strekken tot aanbeveling. De directie denkt tevens aan een strategische partij uit de olie- en gasbranche voor een defensieve participatie in deze onderneming.

Kapitaalinleg vanaf €500.000.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29