laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RESULTAATGERICHTE TRAINERS MET AMBITIE GEZOCHT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59466 20-06-2014 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Een van onze opdrachtgevers, een franchiseorganisatie, is een trainingsorganisatie met een verfrissende en eigentijdse kijk op zakelijke trainingen in het bedrijfsleven. Zij is op zoek naar directeuren, managers, consultants, top verkopers of (ex) ondernemers die de ambitie bezitten om op franchisebasis toe te treden in een jong en ambitieus coaching- en trainingsorganisatie met een onderscheidende propositie.

Als trainer- coach brengt u de knelpunten binnen de onderneming van uw (potentiële) opdrachtgever in kaart, formuleert u de doelstellingen die uw opdrachtgever wenst te realiseren en stelt u aan de hand daarvan de training- en coaching programma’s samen. Een gedegen werkwijze stelt u in staat een lange termijn relatie met uw opdrachtgever te onderhouden. De training- en coaching programma’s van onze opdrachtgever zijn niet alleen gebaseerd op kennis en vaardigheden, maar vooral het gedrag speelt daarin een belangrijke rol. De programma’s op gedrag zorgen voor een betere en consistentere aansluiting op de organisatiedoelstellingen en werkomgeving. Van de (potentiële) opdrachtgevers.

Als toekomstige franchisenemer wordt u geselecteerd op uw persoonlijk en zakelijke ervaringen en opleiding. Maar vooral wordt u geselecteerd op basis van uw persoonlijke eigenschappen zoals ondernemerschap, daadkracht, inlevingsvermogen, empathie, enthousiasme en communicatieve vaardigheden.

De franchiseorganisatie faciliteert u met het opzetten van uw franchise inclusief de ondersteuning bij het verwerven van de (eerste) klanten. Ook zorgt de franchisegever voor een uitgebreide (permanente) opleiding om u de inhoud van de professionele propositie eigen te maken. Veel aandacht wordt besteed aan de vraag “hoe zet je een prospect om in een betalende klant ?”. Het door de opdrachtgever ontwikkelde en gehanteerde verkoopproces zorgt voor een goede ‘klik’ met de potentiële opdrachtgever waarbij de propositie eerder wordt gekenmerkt als een investering in de toekomst dan een directe kostenpost.

Uw profiel: u beschikt over voldoende lef en bent commercieel gedreven, u heeft ervaring in de b-to-b directe verkoop, abstract en creatief denken is een eitje, u bezit een ruime mate aan passie en scoringsdrang, motiveren is u op het lijf geschreven, u denkt in oplossingen en niet in problemen, u beschikt over HBO werk- en denkniveau, Anderen zien u als een charismatische persoonlijkheid, u durft te investeren in zelfstandig ondernemerschap en heeft ervaring op management- en of directieniveau.

Bent u inmiddels geïnteresseerd geraakt en wilt u verder geïnformeerd worden? Neem gerust contact met ons op. Vanzelfsprekend bereid in een persoonlijk gesprek u uitgebreid te informeren


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29