laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMING AUDIOVISUELE DIENSTEN EN APPARATUUR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59452 18-06-2014 Detailhandel Non-Food Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

De kernactiviteit van de onderneming is de projectmatige levering van audiovisuele apparatuur via verhuur en verkoop. Naast verhuur en verkoop wordt productie van evenementen verzorgd en is er een eigen technische dienst. Door nieuwe apparatuur en ICT technieken wordt dienstverlening zoals hosting van audiovisuele toepassingen binnen het bedrijf steeds belangrijker.

De onderneming heeft een groot aantal bekende en indrukwekkende referenties.

De ondernemer heeft de pensioengerechtigde leeftijd behaald en binnen de familie of het bedrijf zijn geen opvolgingsmogelijkheden aanwezig. De ondernemer is bereid geruime tijd verbonden te blijven.

Door de financierende partij is bedongen dat het onroerend goed wordt mee verkocht, tenzij dit voortijds separaat kan worden verkocht (pand staat ook te koop bij een makelaar). Bij een geschikt bevonden partij is de financier bereid de financiering te arrangeren. De verwachtingen omtrent de koopsom voor de onderneming zijn alleszins redelijk.

De potentiële koper dient in beginsel gezocht te worden binnen de navolgende doelgroepen:
• Bedrijven die zich richten op gelijksoortige of aanpalende disciplines (bijvoorbeeld E-installatiebedrijven) en die uitbreiding of versterking zoeken in de bedrijfsactiviteit.
• Een MBI kandidaat met bekendheid met de markt.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29