laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMING AUDIOVISUELE DIENSTEN EN APPARATUUR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59450 18-06-2014 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

De kernactiviteit van de onderneming is de projectmatige levering van audiovisuele apparatuur via verhuur en verkoop. Naast verhuur en verkoop wordt productie van evenementen verzorgd en is er een eigen technische dienst. Door nieuwe apparatuur en ICT technieken wordt dienstverlening zoals hosting van audiovisuele toepassingen binnen het bedrijf steeds belangrijker. De onderneming heeft een groot aantal bekende en indrukwekkende referenties.

De ondernemer heeft de pensioengerechtigde leeftijd behaald en binnen de familie of het bedrijf zijn geen opvolgingsmogelijkheden aanwezig. De ondernemer is bereid geruime tijd verbonden te blijven.

De potentiële koper dient in beginsel gezocht te worden binnen de navolgende doelgroepen:
*Bedrijven die zich richten op gelijksoortige of aanpalende disciplines (bijvoorbeeld E-installatiebedrijven) en die uitbreiding of versterking zoeken in de bedrijfsactiviteit.
*Een MBI kandidaat met bekendheid met de markt.

Na ondertekenen van een NDA is er een uitgebreid informatiememorandum beschikbaar. Na bestudering van het IM stellen wij geïnteresseerden graag in de gelegenheid om eventuele aanvullende vragen te stellen en zal er een kennismakingsgesprek worden gepland. Bij wederzijdse klik en bevonden geschiktheid worden geïnteresseerden uitgenodigd een voorstel uit te brengen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29