laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MBI VOOR HANDEL GEPERSONALISEERDE SCHOENEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59399 10-06-2014 Detailhandel Non-Food Schoenendetailhandel
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 300.000 - € 400.000 B.V.

omschrijving

Voor een internationale handelsonderneming in gepersonaliseerde herenschoenen zijn we i.v.m. groei op zoek naar een MBI die de onderneming naar een volgend level kan brengen.

De consument kan zijn eigen persoonlijke schoen ontwerpen met eenvoudige geautomatiseerde tools op internet en pasvormen, zuilen en hulp in de herenmode speciaalzaken en schoenenzaken die aangesloten zijn bij het dealernetwerk.

De onderneming heeft in oktober 2014 in totaal 20 dealers: 18 in Nederland, 1 in Duitsland en 1 in Zwitserland. Zij is uniek met haar schoenenconcept en heeft daarmee groot groeipotentieel. Op korte termijn wil zij met name in West-Europa de kansen van het hoger marktsegment benutten en fors uitbreiden. We zoeken een MBI die zich gaat concentreren op uitbreiding van het dealernetwerk in West-Europa. Ervaring en affiniteit met fashion en dealernetwerken is een pré.

Om haar groeiplannen te kunnen realiseren heeft de onderneming €330.000 groeikapitaal nodig. Voor een MBI geldt dat hij/zij ook een substantieel aandelenbelang kan verwerven.

Voor geïnteresseerden hebben we een uitgebreidere teaser beschikbaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29