laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE PROFESSIONEEL ADMINISTRATIEKANTOOR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59391 10-06-2014 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Een van onze opdrachtgevers, een bewezen en succesvol administratie-advies concept op basis van franchise, is op zoek naar gedreven en gemotiveerde adviseurs met ambitie om in de regio Eindhoven dan wel Den Bosch een professioneel kantoor neer te zetten dan wel uw bestaand kantoor professioneel de toekomst in wil leiden.

Het concept is met name gericht op het willen zijn van sparringpartner/ controller en hecht derhalve veel waarde aan een klant- en servicegerichte benadering. De kwaliteit van de dienstverlening ligt op een hoog niveau. U biedt uw diensten aan tegen een transparant maandabonnement. U vertaalt de cijfers in een voor uw opdrachtgever bruikbare taal en reikt derhalve daarmee de tools aan waarmee uw opdrachtgever zijn of haar doelstellingen op een verantwoorde wijze kan realiseren. U voorziet uw opdrachtgever van fiscaal advies en rust. De franchiseorganisatie reikt u alle tools aan waarmee u uw kantoor professioneel en succesvol kunt laten zijn. Of het nu gaat om de systemen waarmee gewerkt wordt, de permanente educatieve ondersteuning ( PE punten ), de permanente beschikking over een professionele back-office waardoor u uw opdrachtgever de mogelijkheid van one-stop-shopping biedt dan wel de aan u aangeboden marketingtools, elk facet hiermee gepaard gaande is innovatief en wordt op een professionele wijze toegepast. Onze opdrachtgever is zeer vooruitstrevend waar het gaat om de doorontwikkeling van de systemen en subsystemen. De huidige administratie-adviesmarkt vraagt om efficiency en geeft u daardoor de ruimte om uw gewenste en vaak noodzakelijke adviesfunctie gestalte te kunnen geven. Wij zijn op zoek naar adviseurs met een HBO werk- en denkniveau met relevante werkervaring in de administratie- adviespraktijk dan wel accountancy die op het punt staan een eigen adviespraktijk te openen dan wel hun bestaand kantoor willen voortzetten binnen een professioneel landelijk werkende franchiseorganisatie en bent u inmiddels geïnteresseerd geraakt in onze propositie, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te allen tijde gaarne bereid u uitvoerig hierover te informeren en maken wij dan ook graag een afspraak met u.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29