laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ACCOUNTANTSKANTOREN MET AMBITIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59386 10-06-2014 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Een van onze opdrachtgevers, een bewezen en succesvol accountancyconcept, is op zoek naar bestaande accountantskantoren (RA/AA) die op basis van franchise hun kantoor op een professionele wijze de toekomst in willen loodsen.

Het concept is met name gericht op het willen zijn van een sparringpartner/ controller ten behoeve van haar opdrachtgevers in het MKB. Zij biedt haar diensten aan tegen een concurrerend transparant maandabonnement. Zij biedt uw kantoor de mogelijkheid gebruik te maken van geavanceerde systemen en heeft u de permanente beschikking over een uitgebreide back-office waardoor u in staat bent uw opdrachtgever een one-stop-shopping in zijn of haar adviesbehoefte aan te bieden.

Bent u inmiddels geïnteresseerd geraakt in dit concept en bent u thans eigenaar van een reeds bestaand accountantskantoor en heeft u de ambitie uw kantoor op een professionele onderscheidende wijze de toekomst in te willen loodsen, neem dan contact met ons op. Wij zijn gaarne bereid u uitgebreid kennis te laten maken met dit concept.

Tags (trefwoorden)
Franchise | concept | overname | ondernemen

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29