laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISEFORMULE VOOR ACCOUNTANTS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59382 10-06-2014 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Een van onze opdrachtgevers, een bewezen en succesvol accountancy-concept op basis van franchise, is op zoek naar gedreven en gemotiveerde accountants. (RA/AA) met ambitie om in de regio Eindhoven een professioneel kantoor neer te zetten dan wel uw bestaand kantoor professioneel de toekomst in te loodsen. Het concept is met name gericht op het willen zijn van sparringpartner/controller en hecht derhalve veel waarde aan een klant- en servicegerichte benadering. U biedt uw diensten aan tegen een transparant maandabonnement. U vertaalt de cijfers in een voor uw opdrachtgever bruikbare taal en reikt derhalve daarmee de tools aan waarmee uw opdrachtgever zijn of haar doelstellingen op een verantwoorde wijze kan realiseren.

De franchiseorganisatie reikt u alle tools aan waarmee u uw kantoor professioneel en succesvol kunt laten zijn. Of het nu gaat om de systemen waarmee gewerkt wordt, de permanente educatieve ondersteuning (PE punten), de permanente beschikking over een professionele back-office waardoor u uw opdrachtgever de mogelijkheid van one-stop-shopping biedt dan wel de aan u aangeboden marketingtools, elk facet hiermee gepaard gaande is innovatief en wordt op een professionele wijze toegepast.

Onze opdrachtgever is zeer vooruitstrevend waar het gaat om de doorontwikkeling van de systemen en subsystemen. De huidige administratie-adviesmarkt vraagt om efficiency en geeft u daardoor de ruimte om uw gewenste en vaak noodzakelijke adviesfunctie gestalte te kunnen geven. Bent u een gedreven, ambitieus en gemotiveerde accountant die op het punt staat een eigen kantoor te willen beginnen, dan wel zijn of haar bestaand kantoor binnen een bewezen concept wenst voort te zetten en dit bij voorkeur doet binnen een professionele omgeving en bent u inmiddels in ons profiel geïnteresseerd geraakt, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te allen tijde gaarne bereid u uitvoerig hierover te informeren en maken wij dan ook graag een afspraak met u.

Tags (trefwoorden)
Franchise | concept | overname | ondernemen

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29