laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GROEPSACCOMMODATIE MET WOONHUIS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59379 10-06-2014 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Groningen Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 V.O.F.

omschrijving

Indien u op zoek bent naar een rustige locatie met prachtige tuin en vergezichten over het Groningse landschap en wilt u wonen en werken optimaal combineren, dan is dit object het helemaal.

De omgeving kenmerkt zich door weide-, akkerlanden en bospercelen. Het pand gaat organisch op in de directe omgeving en straalt rust en authenticiteit uit. Het pand is volledig vrijstaand en omringd met een ruime, schitterende tuin.

Het betreft een oorspronkelijke Oldambtboerderij uit 1905. Een Oldambtboerderij is een boerderijtype waarbij het woonhuis en de schuur in elkaars verlengde liggen. Dit type komt vooral in het oosten van de provincie Groningen voor.

GROEPSACCOMMODATIE:
De groepsaccommodatie heeft een totaal oppervlak van circa 700 vierkante meter en een inhoud van 1.750 kubieke meter, waarbij de accommodatie 36 gasten kan herbergen. Op de begane grond zijn diverse zalen. Bij binnenkomst van het bedrijfsgedeelte komt men via de entree in de ruim opgezette centrale hal. Vanuit de centrale hal zijn de diverse ruimten te bereiken; de grote zaal (groepsruimte), zitkamer, eetkamer en keuken. Via een vaste trap is de verdieping te bereiken. Op de verdieping zijn zeventien ruime slaapkamers, met eigen douche en toilet. De kamers bieden plaats aan één, twee of drie personen. Op de begane grond is een mindervalide kamer. De kamers variëren qua oppervlakte tussen circa 10 en 22 vierkante meter. Op het terrein van het bedrijfsgedeelte bevinden zich een schuur (8×11 meter) en een parkeerterrein met circa 20 plaatsen.

WONING:
De prachtige en in stijl verbouwde en gerenoveerde (2005-2010) woning heeft een totaal oppervlak van circa 300 vierkante meter en een inhoud van 800 kubieke meter. Hier zijn de oorspronkelijke details van de Oldambtboerderij nog duidelijk herkenbaar aan de plavuizen op de vloer, details aan het plafond en de erkers bij de ramen.

De begane grond van de woning bestaat uit een ruime woonkeuken (volledig onderkelderd) met eikenhouten vloer en is sfeervol, maar fris afgewerkt. De keuken is volledig geoutilleerd en de houtkachel komt de sfeer van de ruimte ten goede. Aangrenzend bevindt zich de woonkamer.

Verder is er op de begane grond een slaapkamer en nette badkamer aanwezig. De badkamer is onder andere voorzien van een ligbad, douche en twee wastafels. Op de begane grond bevinden zich in alle ruimten diverse vaste kasten. Verder zijn er op de begane grond nog een garage en werkplaats. Middels een vaste trap is de eerste verdieping te bereiken.

De praktijkruimte is uitermate geschikt voor diverse soorten behandelingen aan huis. Tevens zijn hier twee separate slaapkamers aanwezig alsmede een werkkamer, badkamer met douche, toilet en wastafel en een tweede (volledig ingerichte) keuken. Dit maakt dat de verdieping als zelfstandig appartement gebruikt kan worden. Er is een doorgang van het “appartement” naar de eerste verdieping van de groepsaccommodatie.

Uitgebreide informatie is op verzoek uiteraard beschikbaar.

Vraagprijs
Onroerende zaken en bedrijfsexploitatie
omvattende inventaris en goodwill € 850.000,= k.k.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29