laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BEDRIJF IN KOFFIE VOOR ZAKELIJKE MARKT STARTEN?

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59339 26-05-2014 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Deze formule zoekt franchisenemers die een eigen zaak willen starten in koffie voor de zakelijke markt. Er wordt gewerkt vanuit een bedrijfsauto, u heeft daarbij geen bedrijfsvestiging nodig. U als franchisenemer zorgt voor de verkoop van koffieautomaten, en de bijbehorende ingrediënten voor de automaat als koffie, thee, topping, cacao, suiker, soep alsmede bijbehorende artikelen als bekertjes, roerstaafjes en koekjes.

Er is een eigen vermogen nodig van €17.500,-. om te starten bij deze formule, de starterskosten liggen laag en dat maakt deze formule zeer toegankelijk en laagdrempelig. Daarnaast bent u alleen aan het werk tijdens kantooruren, waardoor de weekenden vrij zijn. De formule gelooft in hard werken maar ook in de waarde van het gezinsleven.

Bent u een echte ondernemer en spreekt de visie van deze formule u aan? Neem dan contact op om meer te weten te komen over ondernemen bij deze koffieformule!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29