laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MASTERFRANCHISE DESINFECTIE CONCEPT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59323 20-05-2014 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een franchisegever met een internationale ambitie. Met een master franchisenemer in de UK en één aanstaande in Duitsland is zij hard op weg die ambitie te realiseren. Bijgestaan door franchiseconsultants uit de UK zoeken zij nu verdere internationale expansie waaronder in Nederland.

De franchise is even simpel als eenvoudig. Het maakt door middel van een ‘mist’ objecten en ruimten vrijwel 100% bacterie en virusvrij. Hoewel het product geschikt is voor de complete gezondheidszorg (ouderen-, zieken- en verpleeghuizen) is de potentie in de horeca, wellness, kantoren, fitnessbranche etc. nog veel aantrekkelijker.

Door extra waarde toe te voegen in de vorm van zelfstandig ondernemers ( ‘man in a van’) wordt het product voor zowel de klant als de franchisegever waardevoller. Het product wordt geleverd als een dienst (desinfectie) en daarmee is de toegevoegde waarde hoog. De ondernemer verdiend op de grondstoffen. De kracht zit in de service en het persoonlijk contact. Desondanks is het denkbaar dat de Master franchisenemer het product selectief in (sub) licentie geeft aan schoonmaakbedrijven, die e.e.a. als separaat merk voeren.

De wetgever stelt steeds hogere eisen aan hygiëne en (voedsel) veiligheid. Tegelijkertijd wordt er door bedrijven steeds meer gehecht aan efficiency en effectiviteit. Deze formule brengt beide samen.

Wij zoeken een master franchisenemer voor Nederland. U begint eerst uw eigen pilot en groeit daarna (zo snel mogelijk) uit naar een niveau waarbij u volume paart aan slagkracht. Uw achtergrond wordt vooral gekenmerkt door ondernemerschap, durf, het vermogen beslissingen te nemen en ambitie.

Omdat het product breed inzetbaar is, is affiniteit met een specifieke branche niet van belang. (Sales) ervaring en/of ervaring in het aansturen van ondernemers strekt tot aanbeveling. Het hebben van een relevant netwerk zal uw start zeker kunnen versterken.

Als u die dynamische ondernemer bent die zich aangesproken voelt door dit profiel dan komen wij graag met u in contact. 


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29