laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WONINGVERHUUR FORMULE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59322 20-05-2014 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

omschrijving

Onze formule betreft het verhuren van woningen. Wij zijn als verhuurmakelaar al ruim 20 jaar actief in het topsegment van de markt. Een belangrijk deel van onze markt is de markt van Expats en andere tijdelijke verhuur.

Wij hebben de ambitie om met minimaal 6 franchisenemers in 2014 te groeien. Twee derde van die doelstelling is al bereikt. Daarmee groeien wij nog sneller dan de markt. We hebben een duidelijk beeld van de verdere verdichting van ons netwerk en zijn daarom nog op zoek naar ondernemers die zich bij ons willen aansluiten. Prioriteiten liggen daarbij in Brabant, Twente en Zwolle.

Wij zijn een groep van ondernemers die samen bouwen aan onze onderneming. Onze franchisenemers hebben stuk voor stuk het vermogen om mensen samen te brengen. Zij combineren dat met zelfstandigheid, oplossingsgerichtheid en een hoog energie niveau, gericht op het bieden van een topprestatie richting verhuurders en huurders.

Het profiel van de nieuwe collega omvat een ambitie om actief bezig te zijn met sales en acquisitie. Voorkeur gaat uit naar mensen die al over een netwerk in hun werkgebied beschikken en dit verder willen uitbouwen. Als ondernemer kunt u zich direct richten op het opbouwen van een bestand van te verhuren woningen. U bent in uw gebied verantwoordelijk voor de bemiddeling van huur en verhuur van zakelijke en particuliere woningen. Samen met de formule brengt u dus huurders en verhuurders samen waarbij de nadruk ligt op service.
Wij bieden veel ervaring, ondersteuning en training. De bewezen systematiek, onze marketing en sales bewijzen zich al bij 15 ondernemers. Ook hun kennis en ervaring staat ter beschikking.

Als u de ambitie heeft om in deze branche met onze formule actief te zijn, reageer dan op dit profiel.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29