laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UITDAGEND RESTAURANT CONCEPT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59321 20-05-2014 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

omschrijving

De formule van onze opdrachtgever is groot in België. Het afgelopen jaar werden maar liefst 8 nieuwe restaurants geopend. Met inmiddels 20 vestigingen is er bijna sprake van marktleiderschap.

De formule is nieuw voor Nederland maar ook hier is er een ambitie om marktleider te worden. Om dat te kunnen realiseren zijn wij op zoek naar ondernemers die weliswaar een start maken met één restaurant maar uiteindelijk willen uitgroeien tot een ‘Multiple Store operator’.

De ondersteuning gebeurt vanuit België en richt zich op alle aspecten van de bedrijfsvoering. De formule heeft een aantrekkelijk investeringsniveau en door de combinatie van de Texaanse en Mexicaanse keuken uiterst aantrekkelijke marges. Tel daar de eenvoud van de operations bij op en de potentie is duidelijk. De trend naar Tex Mex Food, het professionalisme en de ervaring maken dat er een uitdagend scenario is vastgesteld voor de expansie op de Nederlandse markt.

Wij zijn dus op zoek naar ondernemers die voor zichzelf een actieve rol zien weggelegd in de dagelijkse operatie. U wordt dus ‘owner operator’ hoewel andersoortige exploitaties niet zijn uitgesloten. Wat u moet aanspreken is het pionieren in de Nederlandse markt met een concept dat bij onze buren al zeer succesvol is. Het rendement en de potentie in onze markt zijn waarschijnlijk nog aantrekkelijker.

Graag komen wij in contact met ondernemers die enthousiast kunnen worden over deze formule. Vanzelfsprekend beschikt u over eigen vermogen. Ondersteuning bij het aanboren van alternatieve geldbronnen behoort tot de mogelijkheden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29