laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SURINAAMS - HINDOESTAANS AFHAALKEUKEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59320 20-05-2014 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Minder dan € 100.000 Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Deze nieuwe afhaal locatie is in september 2013 compleet van een nieuw interieur voorzien en ziet er zeer professioneel uit. Het ligt in een drukke woonwijk met meerdere winkels van het druk bezochte winkelcentrum in Zwijndrecht.

Gelegen in een van de paviljoens in het winkelcentrum met naast het druk bezochte Dominospizza ligt deze nieuw ingerichte afhaal en bezorg Surinaamse- , en Hindoestaanse keuken. Vanaf september 2013 geopende zaak heeft in korte tijd een grote klanten kring op gebouwd.

Door prive omstandigheden wil het echtpaar hun zaak z.s.m. verkopen. De zeer mooi en professionele inrichting is werkelijk een lust voor het klanten oog. De vele klanten spreken nu al van een kwaliteitszaak. Mamaskeuken moet het vooral van de afhalers hebben. Tevens wordt er van de catering ook steeds meer gebruik gemaakt. Alle –nieuwe- apparatuur zorgt er voor dat een nieuw ondernemer de eerste vijf a zes jaar geen enkele investering meer hoeft te doen.

Meer informatie reageer en wij nemen contact met u op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29