laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SOCIAL GIFTING PLATFORM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59308 16-05-2014 Dienstverlening Internetbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. B.V.

omschrijving

Welkom bij het eerste social gifting platform dat elke dag werkt aan ieders persoonlijke cadeaudroom door slimmer met (cadeau)geld om te gaan.

Het social gifting platform introduceert de slimste droom spaarrekening voor iedere Nederlander. Geen versnippering meer van geld over onnodige cadeautjes, dinerbonnen, kerstpakketten en andere giften. Geen verspilling meer, maar meehelpen aan de echte dromen van vrienden.
Het social gifting concept is zo eenvoudig, sympathiek en aantrekkelijk dat iedereen op alle feestelijke momenten geprikkeld wordt financieel bij te dragen aan dat spaardoel.

De propositie richting de spaarzame Nederlandse consument is dat dit de snelste manier is om op een leuke, veilige en aantrekkelijke manier geld te verzamelen voor die persoonlijke wens. Door de sympathie van het concept gunt iedere gever de ontvanger geld als bijdrage aan die wens.

Het social gifting platform heeft samen met Symbid (een investerings crowdfunding platform) een crowdfunding campagne opgezet waar u kunt investeren in deze onderneming!

Wilt u meer informatie over de campagne en de mogelijkheden om te investeren? Plaats dan een reactie.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29