laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAMPING NOORWEGEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59301 15-05-2014 Horeca en Recreatie Kampeer- en bungalowbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Aandelentransactie 5 - 10 Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

De onderneming is een camping en is de enige in de directe omgeving van één van de meest bezochte bezienswaardigheden in Noorwegen. De combinatie van de locatie, de mooie accommodatie en de prachtige natuur is een goede basis voor steeds jaarlijkse groei.
De camping heeft een capaciteit van 250 plaatsen (tenten, caravans en campers). Er zijn mogelijkheden de bestaande capaciteit uit te breiden naar ca. 400-500 plaatsen.

De camping beschikt over een centraal gebouw waarin zich de receptie, het restaurant, de bar, een winkel en een toiletfaciliteit bevinden. Verder zijn er twee sanitairgebouwen en een aparte woning voor het bedrijfspersoneel.

Op loopafstand van de camping, maar in volledige privacy bevindt zich de woning van de eigenaar. De royale ovaalvormige woonkamer biedt een prachtig panoramische uitzicht op de bergen en fjorden.

De eigenaar (NL) wenst door privé omstandigheden de onderneming te verkopen.

De omzet van 2013 was NOK 5 miljoen (EUR 600k) met een EBIT van 51%.
Een goede bezettingsgraad van de camping gecombineerd met extra inkomsten vanuit het restaurant/bar en de winkel zorgen voor uitstekende verdiensten en een zeer winstgevende organisatie.

De overname is gebaseerd op een aandelentransactie.

De overnameprijs is nader overeen te komen. Het is mogelijk om de camping en het huis apart aan te kopen.

Een koper dient over minimaal € 500.000,- eigen middelen te beschikken om deze overname te kunnen financieren. Het resterende deel is financierbaar tegen gunstige voorwaarden.


IDEAAL VOOR EEN ECHTPAAR DIE WERKEN EN LEVEN IN DE PRACHTIGE NATUUR VAN NOORWEGEN WIL COMBINEREN…………..OF……..ALS EEN INVESTERINGSOBJECT


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29