laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


OPLEIDINGSINSTITUUT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59269 06-05-2014 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Activiteiten
Het betreft een bedrijf dat zich bezig houdt met het geven van opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Het bedrijf bestaat 10 jaar. Men werkt met name met open inschrijvingen. Het bedrijf is succesvol. De ervaringen van de cursisten zijn positief.

Juridische structuur
Het bedrijf is een Besloten Vennootschap. Het bedrijf beschikt over de noodzakelijke en gewenste lidmaatschappen, certificeringen en accreditaties.

Markt
De cursisten bevinden zich in Nederland en dan met name boven de grote rivieren

Resultaat
Er worden goede resultaten geboekt. Het bedrijf maakt gebruik van freelancers en huurt op meerdere locaties trainingsruimtes. Het bedrijf is uiterst kosten flexibel. De omzet zit tussen de 450/k en 600/k.

Personeel
Het bedrijf wordt aangestuurd door de DGA, samen met een flexibel secretariaat. Daarnaast zijn er geen mensen in vaste dienst.

Locatie
Het kantoor is gevestigd in een eigen pand. Het pand kan buiten de transactie blijven; het pand kan worden gekocht; het pand kan worden gehuurd.

Bijzonderheden
De aandelen van het bedrijf worden aangeboden. Een inwerkperiode is mogelijk. Het bedrijf heeft zeer goede groeimogelijkheden. Het bedrijf heeft een relevant zeer uitgebreid netwerk. Er is een ruime database aanwezig met (potentiele) cursisten.

Reden verkoop
Naast dit bedrijf heeft de huidige DGA nog meer activiteiten. De DGA maakt hierin nu keuzes en kiest ervoor om deze activiteit af te stoten.

Profiel koper
Strategische koper (bijv. bestaand opleidingsinstituut op zoek naar uitbreiding aanbod) / Startende ondernemers, met affiniteit met het opleiden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zeer interessant bedrijf.

Interesse? Neem contact op met Roel Slomp van Slomp Bedrijfsadviseurs (0528-231799) en na ondertekening van geheimhoudingsovereenkomst zullen wij het verdere traject bespreken.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29