laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


COMPAGNON ACCOUNTANCY

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59267 06-05-2014 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Onze opdrachtgever, eigenaar van een administratiekantoor met diverse vestigingen in Gelderland is op zoek naar een compagnon om een volgende stap te zetten.

Het takenpakket van de compagnon gaat er o.a. als volgt uit zien: leiding geven aan het kantoor, het verzorgen van planning en sturing, het samenstellen van jaarrekeningen, het uitvoeren van controle werkzaamheden en het onderhouden van klantencontacten.

De gewenste compagnon dient over de volgende benodigde kwaliteiten c.q. kennis te beschikken: een afgeronde HBO opleiding, minimaal 7 jaar werkervaring in de accountancy, ervaring met leiding geven, goede contactuele eigenschappen, servicegericht en stressbestendig zijn, flexibele en pro-actieve instelling naar klanten en medewerkers.

De financiele inbreng bedraagt minimaal € 50.000. waarvan € 25.000 bestemd is voor de overname van 25% van de aandelen. De overige inbreng wordt gebruikt ter vergroting van het werkkapitaal. Er zullen in de onderling overleg afspraken worden gemaakt voor een volledige overdracht van alle aandelen op termijn.

Voordat wij nadere informatie over deze propositie verstrekken, ontvangen wij graag van gegadigden eerst de volgende informatie: een up-to-date CV, een uitvoerige motivering van het waarom van hun interesse en een onderbouwing van hun financiele mogelijkheden.

Indien de verstrekte informatie aansluit bij de eisen en wensen van onze opdrachtgever, zal na het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring een vrijblijvend, orienterend gesprek kunnen plaatsvinden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29